2011-10-11

АВЈОН
Коа бевме не знам ти која година у сТредно, Јанко го праша професорката по математика да го испермутира зборот НАВОЈ... Следeа АВНОЈ, НАВОЈ, ЈОВАН, ВОЈНА и ласт бат нот лист, чисто за шала АВЈОН...

Епа еве го АВЈОН-от на Аеродром...


И уште нешто бе центарци... Кај се сеа коњите а? А? А????

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...