2011-10-16

Zeitgeist.Addendum [vid]


Еве зашто Окјупај ЊуЈорк, еве колку е заебан системот кој сега веќе стана глобално прифатен систем на уредување. Го има на блогов и третиот дел, па ако не сте ги гледале погледнете ги и двата. А ако немате многу време тогаш одете само со овој, затоа што филмот е едноставно МАСТ.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...