2011-08-26

За Скопје минимал


Одлични постери, ги видов на Карма Каша... Ликот кој стои зад ова е креатор според нив и на овој блог.

Јас ја избрав оваа слика, чисто ради првиот коментар, дека има мала typo грешка :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...