2011-08-26

Лига шампиони групи
Најбоље беше коа Сер Боби ги прочита Лион ко Олимпик Марсеј... Ки ки ки

Имаше и други интересни моменти, као на пример коа Матеус кажа дека некои луѓе се доктори, некои адвокати ја бе брат 22 години играв професионален фудбал. Ладно

Како и да е, групите изгледаат вака:


Инаку јаки оние Шамрок ... УПМ ММЕ

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...