2011-02-15

ОВА НЕ Е АМЕРИКАНСКИ ФИЛМ


Едно е сигурно, ја ќе идам на премиерата


А да и уште едно е, им го скинав треилерот и покрај тоа што веројатно не сакаат, ама едноставно морав.

2 comments:

  1. По англискиот на нараторот се гледа дека не е американски филм.

    ReplyDelete
  2. Класичен енглески нагласок е тоа, КИНГЗ СПИЧ

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...