2011-01-02

Whenever life gets you down!


Покрај песната за Галаксиите и Универзумот, покрај сите модерни наочари и скинати хупахопки кои се прошетаа по скопскиот асфалт у очи Нови год, сети се дека сепак има и вакви дезени на џемпери сети се дека сепак било Нова Година и ЗАПЕЈ на цел глас.
1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...