2011-01-21

Паркур


Чисто без лигавења овој ми е внук:Риспект царе и само така да продужиш.


7 comments:

 1. Ова е паркчето кај ЕТФ. Или положил Математика 6 па се радува ко мајмунче, или нешо друго ќе да е...

  ReplyDelete
 2. Ма дете е уште ја нема спознаено среќата да положиш Математика на ЕТФ.

  ReplyDelete
 3. фала фала.. х)
  башка тоа учам електротехника и добро ми оди хаха

  ReplyDelete
 4. gledajte go b13 I i II

  ReplyDelete
 5. Јас мислам дека Yamakasi - Les samouraïs des temps modernes подобро на Лук Бесон подобро ја објаснува цела таа култура, ама ствар укуса е у питање. Али добра прича е и паркурот и филмовите за него

  ReplyDelete
 6. фала фала.. х)
  башка тоа учам електротехника и добро ми оди хаха

  ReplyDelete
 7. Ова е паркчето кај ЕТФ. Или положил Математика 6 па се радува ко мајмунче, или нешо друго ќе да е...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...