2010-12-01

Трендови креатива СкопјеИнтересно и инспиративно видео за трендовите... Хеј од кај знаеш можеби еднаш и Скопје ќе го видиме на некој ваков филм со некој ново компонован тренд...


До тогаш останува да не инспирира Големото Јаболко...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...