2010-10-12

Боки ти си право смоки

Ете го... Го прочита мојот пост и побрза да ја најави својата сериозна кандитатура за Евровизија 2011, преку овој вонсериски секси сет од фотографии.

Се надевам дека тоа што парадата „успешно“ им помина на нему сличните, без око да им трепне што заради нив другиве дегени го искршија пола град, ќе му даде сила да си остане таму и да ја шири „македонштината“, преку ширењето на... И гордо да чекори низ улиците на града свог...Боки ајм а биг фен, стеј да фак аут оф Маседониа.
Сликите се превземени од текст објавен на zazabava.com

2 comments:

  1. treba PR da mu stanes:)

    ReplyDelete
  2. Ми е страв дека со него ќе ги мешам работата и задоволството, инаку веднаш би прифатил

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...