2010-10-14

Не за друго им обеќав на мечињата


Ги начекал Зајко мечињата сами и почнал да им збори: Ќе ви ја ебам мајката, ќе ви ја ебам мајката.

Улетуење Мецана од некаде, што праиш бе ти, е сеа ќе ти кажам, забркуење, Зајко почиње да бега се бркаат, држ не дај, рипање Зајко преку еден чатал, рипање и Мецана рипање и се заглавила, така поднатртена.

Се врти Зајко накај Мецана ја гледа и се враќа откопчувајќи си панталона и лабаво и избрусуе: НЕ ЗА ДРУГО ИМ ОБЕЌАВ НА МЕЧИЊАТА.

Епа така некако слично и јас сум им обеќал на пар момци дека ќе зборам за водата на 15 Октомври, па да си одржам ветувањето.

Значи водата е бла бла бла...

Има толку и толку нечиста вода бла бла бла... во Африка (енд лет ми римајнд ју дет Африка ејнт џаст д кантри дет гејв ас Боб Марли-види повеќе) има многу цури што шетаат голи и никој не им даа вода и тоа нешто права човекови бла бла бла...

За повеќе би било супер да го погледнете и ова видео и да дадете и вие некаков придонес со тоа што барем два пати ќе кажете вода. Или оние што би сакале повеќе, може денес да не се бањате или може поеќе да мочате или да си ја пиете сопствената урина. Исто така би можеле дури пиете вода да си забиете нож у грклан...

Шала на страна се надевам некој нормален дека го чита блогов и дека ќе направи нешто креативно и дека баш овој пост и видеото ќе го мотивира за тоа.Инаку исто така може и да ја потпишете и петицијата и да дадете кеш на оваа адреса.

Епа мир, то ест ВОДА се извинувам.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...