2010-05-01

Не знам јаране...

Наместо пост и мрчење муда за денов и што значел, а богами и апропо ситуацијата што ја имав со Скопски Филмски фестивал....Една песничка од времето...Честит ударнички дан...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...