2013-04-23

Ексклузивно: Интервју со Лиле ДОМ
На барање на нашите читатели остваривме контакт и едно брзо интервју со г-ѓа Лиле од ДОМ и ја прашавме: КАДЕ БЕВТЕ КОГА ГИ СЕЧЕА ДРВАТА ВО ЦЕНТАР???

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...