2013-01-31

НајГЛУП новинарРедакцијата на Аеродромски Сон одлучи да бира најГЛУП новинар... За да ви помогнеме ќе ви посочиме една статија

Нема да сугерираме имиња за да не би го компромитирале изборот кој очекуваме да биде многу тесен со оглед на тешките морони од новинари кои битисуваат на ова подрачје во последно време... 


Имињата може да ги пишете во коментари, на социјалните мрежи, каде и да е, глуп си е глуп... Сеедно


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...