2012-09-01

Skopje City Mall - Facebook кампањаСте ја фатиле фејсбук кампањата на Skopje City Mall ?Одлична идеја... Имаат направено апликација во вид на игрица, каде отвораш виртуелна продавница во рамки на трговскиот MyMall на нивната страница на фејсбук. Сето тоа е направено со цел да се направи натпревар за што поголема посета на апликацијата и со тоа на страната, со тоа што ги мотивира сопствениците на виртуелни продавници, да генерираат што повеќе посети на својата продавница за да се здобијат со дел од наградите кои ги нудат и се однесуваат на отворањето на трговскиот центар кое колку што разбрав би требало да се одржи на 21 Септември.


Така да ајде на гласање и отворање бутки!!!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...