2012-05-04

Zaz промо видеоЈа мислам ако го види видеото Заз ќе рече налет и концерт и све у пичку материну... Како и да е, како твои големи фанови наша Заз ние ти направивме промо видео... Се надевам ќе знаеш тоа да го цениш и ќе ни посветиш една песна ко ќе доеш у Скопје...

Ја би сакал онаа што ти е на француски... Фала унапред


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...