2012-05-26

Шарен свет

Цако му ја има посветено на Тоше Проески. Јас ви ја препорачувам вам. Се чита во еден здив, но останува некаде врежана во секој од нас во секој здив. Мене ми е секогаш омилена темата за љубовта, па ете избрав една посветена токму на неа:ЗБОРОВИ

Знам некаде далеку
Почнува нова ера.
Знам, јас можам против се',
Но не можам против тебе.
Зборови немам јас
срцето ми зборува, пак.И погледнете го и филмот доколку најдете време, дечкото инспирира:
1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...