2012-04-12

#Работа
Луѓе, деца, мажиња, цуциња, нинџи има нов оглас за работа и тоа од 4Ward.mk 

Има понуда за 3 различни места, се наоѓаат во десниот дел на блогов директните линкови за местата, во делот РАБОТА. 

Така да аплицирајте, работете и ви кажав се уште живеам за денот кога некој ќе каже брат од кај тебе го видов огласот и најдов работа! Убав ден ќе биде тоа :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...