2012-02-29

ЛАППОП меме


кликни ја сликата!!!
Заборавив: Ако сака некој да се зеза со ЛапПоп ова е линкот: http://memegenerator.net/Lappop

инаку сликата е од нет се сврте низ твитерот, ваљда нема некој да ме тужи а?


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...