2011-01-27

Zeitgeist: Moving Forward


Дечки излезе 3 дел од Zeitgeist, може да го погледнете тука. Така да ширете го зборот да го изгледаат што повеќе луѓе. Идам јас да го догледам....


1 comment:

  1. Го изгледав. Ме потсети уште еднаш зошто мразам економија. Добар филм!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...