2011-09-23

Сабота агенда МИРОва е официјалната агенда:


Малку е видоизменета агендата со тоа што ќе почне фудбалскиот турнир од 17 часот и ќе има 8 екипи значи повеќе натпревари и се очекува да заврши некаде околу 20 часот. Потоа следува настап на неколку танц групи од околините држави.

Некаде во 10 минути пред 21 часот ќе настапат New Generation Parkour . Предвиден е настап кој би траел некаде 10-тина минути по што следува почетокот на Концертот посветен на Мирот по следниот редослед:

The John 22 - 23 часот
ПМГ Колектив 23-00:30 часот

Па се гледаме во Сабота... Ако имате некои прашања или сугестии може слободно на коментарите на блогот или директно на страницата за Мировниот Концерт - Сите Заедно за Мирот.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...