2011-08-17

Него кај застанавме...

Како што го испратија истите оние 1.000 најверни навивачи на МЗТ на крајот од минатата сезона, така и на првиот тренинг сезонава се појавија со песна и огромна љубов за својот клуб. Ако ништо друго ова е прв пример во Македонија, на прв официјален тренинг да се појават толку многу навивачи.

Јас од мал сум научен, АЕРОДРОМ е единствен...


Така да играчи, СРЦЕ НА ТЕРЕН...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...