2011-08-16

Многу јаки овие ЕплКога почињав, ова требаше уствари да биде блог за технички и технолошки новини, ама со тек на време се напраија еден куп, блогови, вонаби портали, весници и бла бла, а и искрено не глеав поента у сервирање на преведен текст од Мешбл. Мислам ако те читаат луѓе што самите не би го разбрале текстот, ај мин вотс д поинт.
Како и да е, од време на време ќе улета ете по некое инфо што со мерак го споделувам. Така еве се читам Бизнис Инсајдер каде што се елаборира дека Гугл што ја купил Моторола можеби и не е така паметен потег. Ама пак не ми беше тоа муабетот, сакав да кажам многу јаки овие Епл, бе брааат...2 comments:

  1. Стара е статистиката. :) http://www.fabcapo.com/2011/08/is-there-really-room-for-third-mobile.html

    ReplyDelete
  2. Сакаш да ми кажеш дека Епл се сеа испод 20% според оваа статистика? Чудно...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...