2011-08-12

10 работи што не треба да ги правите на интервју за работа


 1. Немој да чепкате во носот дури ви ги читаат прашањата и кога ќе ја кренат главата да прашате каде да го оставите... Фуј...
 2. Немој да прдите за време на интервјуто! Андр ноу сркпстенсес!
 3. Не смее да заборавите да ги барате емоционалните прекинувачи (макар што КУР и да значи тоа)
 4. Доколку е женско, престанете да гледате во нејзината задница фор гадсејк!!!
 5. Запознајте се, но немојте да кажувате дека често го посетувате Јупорн.
 6. Не го носете лукот во вашата актовка, барем тој ден купете го не до толку тазе, ебате.
 7. Твојот работодавач не го интересира дека дуваш и дека имало многу јако гане во Лисиче.
 8. Немој ...

А чекај бе уствари ти кај аплицираш те прашал некој?
Порно глумец?

А па ок бе, тогаш уствари може и ок е да ја глеаш у гз, уствари што знам, па и јас, има за тоа ЕКСПЕРТИ

4 comments:

 1. Сполајти друже, поздрав

  ReplyDelete
 2. 9. Ако ти речи Фатиме, прашај дали така се вика пред да пуштиш рака

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...