2011-07-26

Една мисла


Трикот е да имаш и кариера и семејство. Тоа е како да имаш две кучиња кои не се трпат, а мораш да ги шеташ заедно секоја вечер - Том Вејтс - on.net


Ете така, нека биде ова мисла на денот!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...