2011-05-13

Сепак ја напишавме!!!


Можеби подобро би било дека сепак вчера ја испеавме историјата. Кажав и пак ќе кажам, горд сум што вчера бев на трибините и навивав и пеев за клубот за кој што навивам од дете. Треба да се биде голем и достоинствен и во поразот!!! МЗТ засекогаш!!!
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...