2011-05-02

Тепај Брус Ли потепај ги СВА !!!


Му го честитам победата на Обама над Осама уз једну нашу!!!Дури го пишувам текстов на CNN пукнаа реклама за Invest in Macedonia, како после да не се почуствуваш патриотски на ваков „јебен“ ден. Ма удри бе Брус Ли ПОТЕПАЈ ГИ СВИ или од вчера благодарение на една другарка можеби подобро би било СВА (што би означувало све и свашта, па и свачега, у еден збор).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...