2011-05-06

Фотонатпревар 1

Го видов на фејс натпреваров. И албумот е лудница и идејата е перфектна и ентузијазмот е на огромно високо ниво и браво за сите луѓе што се бават со фотографија и општо со креативна работа.

Еве пар мои фаворити, се надевам нема да ме тужи никој пошто ЕЈ барем наведов извор :)
1 comment:

  1. Колку повеќе седам на албумот, на сите ми иде лајк да стиснам, БРАВО уште еднаш...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...