2011-04-27

Сајт на денотПошто сум у фазон на говорете литЕратУрно (голема буква за акцент-хјундаи) енглески, а и навраќајќи се на муабетот дека не завлегуем у јазични дубиози, пошто авторот е лост ин транслејшн, денеска ќе приложам еден „сајбер“ превод.

Уште информации за предмети во нашите животи брзо стана несигурно избалансирани купишта кој само молат да биде исфрлени во продажба?

Повеќе текстот на нашиот сајт на денот.

Благодарност до твитер заедница за поттикнуење англицизам...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...