2011-04-26

Ајм кулАјм кул лајк а фул ин а суиминг пул... Јо јоМе мрзеше да го тргам телефонот од фотката, ама ве молам да не го злоупотребувате и да го зивкате чоекот... Уствари, па и ако сакате јавувајте се, нека го смета ова како гратис реклама од мене. Ако некој го купи аутово сакам процент, фор д рекорд.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...