2011-04-13

BEASTIE BOYS нов албум

Нешто Beastie Boys, нешто на твитер @gatcho пиша (ретвитна) и коа гледам нов албум ќе избацуеле царевите, мене ептен ме радуваат секогаш, што ради тоа што сум ги слушал у хајскул, што ради тоа што стварно се добра екипа.

Од она малку што прочепкав најдов дека имаат веќе ликнати две траки и двете ги најдов на RollingStone, па ако ве интересира еве ги траките инџој:


Beastie Boys - "Tadlock's Glasses"

Рилис дејт е на 3 Мај, енд ај ем локинг форвард ту. Ар ЈУ? Па споделујте искуства у кометари, риспекАт!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...