2011-03-20

Skinning - Шишање


После сите емисии на Инсајдер и задоцнетиот македонски плагијат Код, после сите настани во Србија и кај нас, после Кале и сите срања кои ни се исподешаваа и интересно се објаснети во филмот можеби најдобар коментар би бил:

Poenta filma je da svako zlo dolazi iz matematike!
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...