2011-03-14

За сите вас Вордпресаши


Еве ја и Гугл што ви спремаме преку Блогер:Ве искинавме...

3 comments:

  1. http://novica.softver.org.mk/node/555

    ReplyDelete
  2. Уфтука веќе ќе мора да се сложам дека едноставно верувам во моќта на слободниот софтвер и дека би сакал да дојде ден кога сите ќе користат слободен софтвер и ќе нема Зукерберговци кои ќе кешираат на воајеризмот на останатите. Кога приватноста ќе го доживее својот потенцијал на зборот и кога технологијата ќе се користи за подобрување на живот на сите, а не за манипулација и контрола, макар колку и да има понекогаш хикапс. Да сме на јасно, FREE SOFTWARE IS BETTER

    ReplyDelete
  3. http://novica.softver.org.mk/node/555

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...