2010-12-23

Животот е борба

Браво за видеото, браво за музиката, браво за Никола... Борба за секој здив и не се откажувај никогаш!!!

Благодарност до @tomijovanoski што го сподели на блогот и да се вклучам ете и јас во подигнувањето на свеста за Цистична фиброза.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...