2010-11-19

Гугл едукација

Интерактивна книга на Гугл за сите работи кои ги земаме здраво за готово врзани за Интернетот:

Те го линкот.

Ја сум до 19 страна кој се трка?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...