2010-11-19

Кај е НадицаШала на страна, знае некој кај е цурава?


Чудни срања пееше, фатална, мангуп, па викам подобро ли и е?
И уште побитно режисерот на спотот кај е знае ли некој?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...