2010-11-10

Нимѐамо шефа


Од пред некој ден ми е френд на твитер Милан Тарот. И сега царот да ти отишол у Словенија и таму дели совети. И го „закачнав“ со еден твит. И Царот денес ми враќа порака со видео што работи тој на „новото работно“.


Ваква моќ на предвидување не е запазена, раст на профит 45%.
ЦАР !!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...