2010-10-26

BRAINDRAIN


Некако тргна денес со видеава, па ај и ова да го споделам.

Може ли воопшто да се користи зборот BRAINDRAIN во ваков случај?
Мислам ОК, ги има сите примеси, странска држава, факултет ај гед ит, ама пак бе луѓе.ВАЈ ФАЈ ХАЈ ФАЈ

2 comments:

  1. Џоко Танески доби конкуренција :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...