2010-10-27

Ши страјкс аген !!!


Добро е кога знаеш дека имаш „моторџија“ што знае да каже точно на англиски Хај и Бај и е од твојата смол кантри. Борсова страјкс аген.

Инаку најновите информации зборат дека се појавува и на следново видео. Рипај на 2 : 18.3 comments:

  1. Она има талент :)))
    Не го приметив дека праи фаца претходно. Браво

    ReplyDelete
  2. 1.15 na gornoto video WTF :)))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...