2010-10-26

СКОПЈЕ ФАЈРДЕНСИНГ


Ве молам да го изгледате видеото, одлично е од секој аспект. Дечки браво за сите до еден вклучени во овој мини проект.
1 comment:

  1. браво за младичов

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...