2010-06-07

ЖИВОТ...Од една страна животот ми е супер и сум среќен заради заради тоа што:
Од друга, ми е срање заради:
Придобивки:

Прекумерни масни наслаги, блед тен и зависност од кафе...

Уф идам да трчам

3 comments:

  1. sam sebe si go pravel taka da ti bide

    ReplyDelete
  2. sotir idi trci

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...