2010-05-24

СКОПСКИТЕ КОЊИ...дури сме на темава
Ве поздравувам со видеово, со извинување до сите автори што беа „ограбени“ при неговото„создавање“ (аман заман немој некој да стегне тужба):

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...