2010-05-16

Збор два за Скопјани


Драги фанови и фанки, анкетата заврши, резултатите се сумираа, питите се направија и се спакуваа во оваа презентација. Па повелете погледнете ја !!!3 comments:

  1. xaxaxaxaxaxaxax ja zgubi poentata celava anketa!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...