2010-04-27

Драги посетители ве молиме да ја пополните анкетата, за целите на нашето истражување и „питите“ што ќе ги праиме на 16 мај 2010 откако ќе бидат сумирани резултатите. Право на пита ќе имаат сите анкетирани. 

СПУШТИ СЕ ДОООООЛЕЕЕ !!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...