2013-02-18

Познатите се ругаат!!!
Инспирација за ова ми е постов: http://blogirame.mk/g/b9292455/

Сакав да видам дали има шанси да направиме нешто слично кај нас??? Да ги натераме познатите некако да си читаат твитови за себе :)Баш би да ги чујам на пример: Маријан Стојановски, Били Ѕвер, Панчо, Ноне, Калиопи, Игор Џамбазов, Ѓоко Танески, Владо Јаневски, после на Сулимановиќ омилениот Драган Каранфиловски - Бојс, па Мирка, Латас, Јанко, Ивончето, Маја Даниелс, Елвис Бајрам, Урко, Талат на пример :) Шундо, Тони Симиќ и ред други... 

Така да ако ви текнува како некако би можеле да го изведеме ова или имате контакт од некого ајде да почнеме еден по еден да ги наоѓаме... Секоја помош е добредојдена...

Нека биде тролање!!!

Јоце Пановски лајкс дис!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...