2012-03-21

А тие како пчелички???

Ја да сум маркетинг агенција и да ми улетаат со ваква прича или ќе им кажам одјебете или ќе го напраам билбордов и ќе се себераспуштам!!!


МОРОНИ!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...