2011-08-23

Јебо те #импликација

Некои видеа едноставно заслужуваат повеќе од имбед.

Мене ова веќе не ми е смешно ОВА Е БРУКА


Коа ќе ми текне и новинарката и портпаролот дека ПАРИ земаат за да го кажат ова БРЕ

2 comments:

  1. мене ми е срам шо го разбирам јазикот шо го зборува овај ропакот.

    ReplyDelete
  2. Јазикот ни е се што имаме #импликација

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...