2011-07-01

Google +Ок излезе гугл плус и да не го бандажирам што може како може, кој сака и има gmail нека прати преку контакт барање и ќе го средиме.

Сеа за сеа интересно изгледа, има пар заебанции како спам у инбокс, па средуење нотификејшнс и праење кругови, такозвано аднување на фејсбукот, ама се тера, ду кер ту џојн ит...

На меилот што ќе го добиете најдоле кликате на Learn more и после join ...

2 comments:

  1. Можеш да исклучиш, т.е да избереш што да те спамира само во инбокс. Има во сетинзите на google plus.

    ReplyDelete
  2. Да де, ама и самото регулирање на што да те замара, ми е замарање, на тоа мислев :) Поздрав...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...