2011-06-14

Al jazeera за протестите [vid]превземено од petarjanev

Честитки за @ribaro кој прв го симна и лоадна видеото и несебично го линкаше кон ова видео со подобар квалитет. Е сега бидејќи јас сум голем талент го снимав исто така видеото ама кујзнае зашто, кујзнае како го снимав без звук. Па со несебичната помош на @ivoo0 и лепењето на звук на видеото успеав да склопам какво такво видео...Звукот почнува од некаде 1:12 и не е баш најдобро синхронизирано, ама тоа е :) па еве го и тоа видео да не е за џабе трудот...Кога веќе го поставија тука е и видеото на официјалниот канал на АлЏезеира.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...