2011-04-19

За оние од ХромСите што користат Хром нека си ја инсталираат SpeakIt

Забавна е, функционира и е од @SkechBoy


Идам ја на блогов да си ја тестирам !!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...