2011-04-19

Карта хант!!!Тоа е тој поглед карта хант... Мал хинт шивачката во сиво...


Украдено од @apostolov80


2 comments:

  1. Не, не, гарант оваа шивачка е фотошопирана. Не забележуваш како сите носат розова униформа, додека таа е сива и некако out of place? :))

    ReplyDelete
  2. Кога ја гледам како ме гледа имам чувство дека знае нешто што јас не знам :)))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...